Akció!

Csak 4 maradt készleten

1 karton (6 db) VinAgora Borválogatás 2023

Az idei évben is sikeresen szerepeltünk Magyarország egyetlen nemzetközi borversenyén, 6 ezüstérmet nyertünk. Sokak örömére a díjnyertes borok válogatásban is elérhetők kedvezményes áron!

A borválogatás tartalma:

  • 1 palack Aszófői Olaszrizling 2022
  • 1 palack Aszófői Olaszrizling  2021 Vörösmál
  • 1 palack Aszófői Chardonnay 2022
  • 1 palack Balatonfüredi Irsai Olivér 2022
  • 1 palack Mindszentkállai Furmint Körtvélyes 2020
  • 1 palack Gyöngyike gyöngyözőbor rozé 2022

Aszófői Olaszrizling 2022

Aszófőn az öreghegyi és vörösmáli dűlőben termett alapanyagot együtt dolgoztuk fel. A belőle készült bor zöldessárga színű, illatában citrusos és vegetális jegyek dominálnak.  Telt íze kellemes savakkal egészül ki.

Aszófői Olaszrizling Vörösmál 2021

Jól beérett alapanyagunkat kíméletesen dolgoztuk fel,  majd néhány hónapig 500 l-es tölgyfa hordóban érleltük. Nagy potenciállal rendelkező termőhelybor. Gazdag beltartalommal bír, amit a benne lévő néhány gramm maradék cukor tesz még harmonikusabbá.

Aszófői Chardonnay 2022

Jellegzetes citrusos illat és íz világa kis vajassággal egészül ki. Savtartalma, testessége és alkoholtartalma kellemes harmóniát alkot.

Balatonfüredi Irsai Olivér 2022

Színe halvány zöldessárga. Intenzív illat, amely tobzódik a parfümös, virágos jegyekben. A korty is az illatnak megfelelő aromatikát hordozza. Könnyed, légies bor visszafogott,lágy savakkal. Ajánljuk gyümölcsös köretű ételekhez, baráti beszélgetésekhez.

Mindszentkállai Furmint Körtvélyes 2020

A Körtvélyesi-dűlő  termését zártuk palackba. Reduktív módon erjedt, majd 6 hónapot töltött 500 literes tölgyfahordóban. Illatában előbukkan a birs, az őszibarack. Az ízében megjelenő férfias savkarakter közepes testtel párosul. Hosszú lecsengésű, harmonikus bor, amely ünnepi alkalmak kiváló kísérője lehet.

Gyöngyike gyöngyözőbor rozé 2022

Balatonudvariból származó kékfrankos alapanyagból reduktív módon készítettük el alapborunkat, melyet a palackozás előtt dúsítottunk széndioxiddal. Egy igazi gyümölcsbomba, melyben megjelenik a tutti-frutti, az eper, de egy kis egres aromajegyei is. Nyári melegek hűsítő itala. Ajánljuk aperitifnek.

 

 

 

 

Egységár: Original price was: 23500 Ft.Current price is: 21150 Ft.

Kedvencekhez adom!