Akció!

Csak 1 maradt készleten

1 karton (6 palack) „Berlini Aranyak” borválogatás

A borválogatás tartalma:

2 palack Mindszentkállai Olaszrizling 2021

A Káli-medencét kiváló adottságait képes bemutatni ez az olaszrizling.

Egy Zöldessárga színű tétel, melynek illatában dominál az ásványosság, de többször megpörgetve a pohárban mezei virágok illatát is felfedezhetjük.  Ízében megjelenik a keserű mandula és más olajos magvak is. Közepesen nagy testű, komplex bor játékos savakkal.

2 palack Örvényesi Juhfark 2021

Képes bemutatni a termőtáj sajátosságait.  Illata finom, diszkrét, gyümölcsös. Ízében rendkívül zamatgazdag, határozott, de harmonikus savkarakterrel bír. Ajánljuk halakhoz, grillen vagy roston sült húsokhoz.

1 palack Aszófői Chardonnay Battonage 2020

A bor magában hordozza a fajtából származó gyümölcsösséget, amelyet gazdagít a battonage technológia által kialakított teltség és krémesség. Az eljárás lényege, hogy a finomseprőn érlelt bort időről időre felkevertük az 500 literes tölgyfahordóban. Színe aranysárga, Illatában és ízében megjelennek az érett sárga húsú gyümölcsök is hordós jegyekkel gazdagítva.  Közepes intenzitás, finoman összeérett utóízzel. Sült húsokhoz, tésztaételekhez, tenger gyümölcseihez ajánljuk.

1 palack Örvényesi Juhfark Battonage 2020

A hordós érlelés és a battonage technológia (a finomseprőn érlelt bor időről időre történő felkeverése) teszi borunkat igazán krémessé és komplexszé. Mindez harmonikus savakkal párosul, így nyújt igazi élményt. Sült húsokhoz, tésztafélékhez ajánljuk.

 

 

Egységár: Original price was: 22100 Ft.Current price is: 19900 Ft.

Kedvencekhez adom!