Akció!

Készleten

Nemzetközi fajták Carpe diem válogatás

 

2 palack Aszófői Pinot Gris Vörösmál 2019

Jól beérett alapanyagunkat kíméletesen és gyorsan dolgoztuk fel. Kellemes virágillat, gyümölcsös ízek, gömbölyded savak jellemzik borunkat. Utóízében hosszú lecsengésű. Tésztaételek, halak kiváló kísérője lehet.

2 palack  Aszófői Chardonnay Battonage 2020

A bor magában hordozza a fajtából származó gyümölcsösséget, amelyet gazdagít a battonage technológia által kialakított teltség és krémesség. Az eljárás lényege, hogy a finomseprőn érlelt bort időről időre felkevertük az 500 literes tölgyfahordóban. Színe aranysárga, Illatában és ízében megjelennek az érett sárga húsú gyümölcsök is hordós jegyekkel gazdagítva.  Közepes intenzitás, finoman összeérett utóízzel. Sült húsokhoz, tésztaételekhez, tenger gyümölcseihez ajánljuk.

2 palack Cabernet sauvignon Vörösmál 2017

Október végén szüretelt szőlőnkből egy igazi különlegességet kínálunk.  A hosszú ideig tartó héjonerjesztés hozzájárult a borban lévő tanninok megfelelő mennyiségéhez és rubinvörös szín kialakításához.  A fél évig tartó első és másodtöltésű barrique hordókban való érlelésnek nagy szerepe volt abban, hogy borunk igazán kerekké váljon. Jellegzetesen fűszeres, zamatos, illatában és ízében jól felismerhető a fekete ribizli és az erdei szeder, de a megfelelő hordóhasználatból származó vaníliás, csokoládés jegyek is megjelennek. Fogyasztási hőmérséklet: 14-16°C. Ajánljuk nagyvadakból és marhahúsból készült ételekhez.

 

Az aranyszínű masni csak illusztráció, nem képezi a csomag részét.

Egységár: 21700 Ft