Akció!

Csak 5 maradt készleten

1 karton (6 db) Rozé Válogatás 2022

Évjárat: 2021

2 palack Aszófői Cabernet sauvignon rozé 2021

Országos Miklós-napi Rozé Borverseny 2021- ezüstérem

Aszófőn a vörösmáli dűlőben termett alapanyag esetében a megfelelő szüreti időpont meghatározása évről évre komoly kihívást jelent. A cél minden esetben a könnyű, jó ivású rozé bor elkészítése. Üde, málnás, ribizlis illatában előbukkan a fűszeresség is. Egy igazi zamatbomba, melyet még inkább frissít a benne lévő széndioxidtartalom. Remek társa lehet  tészta féléknek, szárnyasoknak, rózsaszínűre sütött húsoknak.

1 palack Örvényesi Kékfrankos rozé 2021

Megfelelő szüreti időpont, rövid ideig tartó héjonáztatás, majd a reduktív technológia szigorú betartása. Könnyed, lendületes rozé gazdag gyümölcsösséggel

1 palack Balatonudvari Kékfrankos rozé 2021

Országos Miklós-napi Rozé Borverseny 2021- aranyérem

Megfelelő szüreti időpont, rövid ideig tartó héjonáztatás, majd a reduktív technológia szigorú betartása. Könnyed, lendületes rozé gazdag gyümölcsösséggel.

2 palack Gyöngyike gyöngyözőbor rozé

Balatonudvariból származó kékfrankos alapanyagból reduktív módon készítettük el alapborunkat, melyet a palackozás előtt dúsítottunk széndioxiddal. Egy igazi gyümölcsbomba, melyben megjelenik a tutti-frutti, az eper, de egy kis egres aromajegyei is. Nyári melegek hűsítő itala. Ajánljuk aperitifnek.

Egységár: 9000 Ft

Kedvencekhez adom!